tiistai 1. marraskuuta 2011

Yötyö / Työyö


Kuinka voisikaan ihminen yönsä viettää paremmin kuin työn merkeissä.
Joskus kuulin sanonnan jossa todettiin ihmisen olevan onnellinen koko elämänsä jos vain rakastaa työtänsä. Uskon näitä sanoja vahvasti sillä itselleni töissä olo on kuin lomaa. Jopa silloin kun asiat ovat hankalia ja menevätkin hieman mönkään.
Hyvänä esimerkkinä piiriin palaamiseni tänään: Vuoro alkoi niinkin hienosti kuin minun unohtamalla ovi koodit. Jotenkin ihmeen kaupalla muistin oman lukuni mutta muihin laitteisiin sainkin heti hälytyksen aikaiseksi. Hieman hävetti mutta tilanne silti vain hymyilytti. Piristää vuoroa ja saa skarpaamaan kun välillä vähän töhöilee. Tietenkin aiheuttamatta vaaraa, yms.
Niin hassulta kun se vaikuttaakin kaikkine huonoine puolineen, rakastan työtäni! Tällä hetkellä esimieheni ovat mahtavia kohteeni ihan ok ja autokin vallan mainio. Olen aina rakastanut työpäiviäni turvallisuusalalla. Homma kuin homma monesti alkaa ottaa NIIIIIN pahasti päähän että on välillä vaikea uskoa työni tuovan hymyn huulilleni.
Huonoja puolia näissä rakastamissani hommissa on niiden ajoittuminen useimmiten öihin. Nukun kaikki päivät ja työskenttelen yöt. Tehokkain keino päästä kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta sosiaalisesta elämästä, uskokaa pois.
Saa nähdä missä kunnossa on sohvalla pariviikkoa löhönnyt baarissa juossut ihminen tämän viikon jälkeen. Tiedossa kun olisi yli viikko putkeen ilta/yö vuoroja siellä sun täällä… hih ihanaa <3
Juuh ei ole kaikki mutterit kohdallaan. Terve nuori nainen jonka idoleita on lapsena ollut xena & lara croft. Yep thats me <3
Päivän tapahtumissa ei kerrottavaa ole ne kun ovat sisältäneet vain oman kotoisan pehmoisen sängyn ja hölmöt unet.

xoxo: what ever you wanna call me Liana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti