keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Burlesque

howdy ho cow-girls/boys

Jokainen sexhibitionissa pyörähtänyt voi varmasti samaistua ajatukseeni BURLESQUE ROCKS! & Tali de mare OIH!! what can i say <3<3 upea taiteen laji ja upeaakin upeampi taiteilija <3 Te jotka olette nähneet elokuvan burlesque... älkää kuvitelko tietävänne aiheesta mitään. Elokuva oli toki kaunis ja mukavaa katseltavaa, mutta se ei kuvannut burlesquea lainkaan. pieni katsaus kaikille untuvikoille: Burleski (ital. burlesco, ransk. burlesque 'pilaileva, liioitellun hullunkurinen, irvokas, parodioiva, ilveilevä') tarkoittaa teatterin keinoin esitettyä parodista huumoriviihdettä, johon yleensä kuuluu sketsejä. Sitä pidetään usein commedia dell'arten suoranaisena jatkajana, joskin termi on syntynyt samoihin aikoihin kuin commedia dell'arte. Käsitettä burleski käytetään myös kirjallisuustieteessä, ja se tarkoittaa vakavan osoittamista naurettavaksi sen aiheen ja toisaalta tyylin ristiriidan avulla. 1700-luvulla burleski tyylisuunta oli kirjallisuusmuoto, jossa korkeaa aihetta kuvattiin matalalla tyylillä ja päinvastoin. Burleskiesitykset saivat alkunsa 1800-luvulla Yhdysvaltojen varietee- ja vaudevilleteattereista, ja ne muuttuivat puhtaaksi stripteaseksi (joka on siis enemmän kiusaamista kuin riisumista (stripTEASE)) 1960-luvulla. Tämän päivän burleskissa viihteessä yhdistyy dragshow'ta, performanssia, luovaa stripteasea, komediaa, parodiaa, satiiria ja friikkishow'ta.



Rakastan vanhaa aikaa ja glamouria (siinä sanan vanhan aikaisessa merkityksessä en tässä nykyajan johanna tukiainen maailmassa)
Vanhan ajan glamouriin sisältyi ikävä kyllä paljon draamaa ja tragediaa niinkuin historia opettaa.. miettikää nyt vaikkapa marilyn monroen tarinaa. Sen pahan enteinen kaiku jatkaa matkaansa myös monen muun aikaansa muuttaneen taiteilijan tarinassa.
On surullista kuinka paljon ihmisten edessä oleminen ja heille elämänsä omistamisen maksaa. Ihminen on eläimistä tunnetusti julmin.
Oma asenteeni julkisuuden ihmisiin on jos tykkään niin osoitan sen ja jos en en kiinnitä asiaan huomiota. En ymmärrä tarvetta pahoittaa tuntemattomien ihmisten mieltä turhaan tai käyttää energiaa jonkun turhan päiväisen negatiivisen ajatuksen jakamiseen/ vatvomiseen.

esimerkiksi: jos en satu pitämään Kalinaisen uudesta tukasta niin en näe tarpeelliseksi kuluttaa aikaani sen haukkumiseen internetin juoru palstoilla.
En vain näe syytä sille miksi ei ihminen löydä ajalleen parempaa tekemistä. Erikseen tietenkin toimittajat joiden työtä se p*** kirjoittaminen useasti on.

MUTTA:
PALATAKSENI AIHEESEEN:

Minä olen ainakin löytänyt ajalleni parempaa käyttöä... BURLESQUEN merkeissä <3<3 ja jos oooooooikein kovasti harjoittelen lupaan näyttää taitoni ensi vuoden messuilla ;) ja ken ei tykkää niin menkään sitten siksi aikaa vaikka tupakan tai kaljan ääreen nassu pois päin... ;9 Tunnetusti tykkään aiheuttaa pahennusta eli jos et tykkää niin minuahan se ei liikuta päin vastoin *virnistää*


ISOTKIN TYTÖS voivat olla kauniita ja tehdä burlesquea... sitä paitsi burlesque on tullut maailmaan kun naisen kauneus ihanne on tarkoittanut muodokasta naista...

Ja lopuksi vielä upea messujen pää esiintyjä:

TALI DE´MARE :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti